Finnfeelings

Finnfeelings korusarja on yksi Suomen perinteisimmästä ja vanhimmista korusarjoista. Finnfeelings korut ovat korkealuokkaisia skandinaavisten suunnittelijoiden suunnittelemia koruja.  Suomalaiset kultasepät ovat jo vuosikymmenien ajan valmistaneet Finnfeelings koruja. Tänä päivänä Finnfeelings korut valmistuvat Kultakeskus Oy:n taitavien seppien käsissä. 

Finnfeelings koruilla  on omanlaisensa uniikki tyyli. Finnfeelings koruissa löytyy niin perinteisiä kuin hiljaittain julkaistuja moderneja korumalleja. Finnfeelings koruissa on monesti leikkiä ja hienoa kontrastia esimerkiksi korumetallin kiilloitetun ja satinoidun pinnan tai tummennetun korumetallin ja kirkkaan korukiven kanssa. Muotokieltä ja ideoita koruihin on haettu mm. Suomen luonnosta ja suomalaisille läheisistä esineistöstä. Finnfeelings korujen laajasta koruvalikoimasta löytyy helposti oma suosikkinsa jokaiselle. 

Finnfeelings korujen materiaali sterling hopeaa. Kivinä Finnfeelings koruissa on käytetty mm. vuorikristallia, cubic zirkoneja sekä spektroliittiä. Finnfeelings koruilla on aina laatutakuu. Kivien kiinnitykset ja korut on valmistettu hyvin kestäviksi.

Finnfeelings korujen toimitusaika on 1-14 arkipäivää riippuen varaston tilanteesta. Jos tilauksellasi on kiire, voit tarkistaa haluamasi korun tilanteen ottamalla yhteyttä yhteyttä myyntiimme info@topkoru.fi  

Katso uudet tuotteemme!

Näytetään tuotteet 1 - 8 (30 tuotteesta)